De ce să deschizi propriul canal pe site-ul ZinganTV?
  • Sunteti autor si aţi creat deja un video?
  • L-aţi distribuit pe YouTube?
  • L-aţi promovat pe reţelele de socializare dar aveţi nevoie de mai mulţi vizitatori?
   Atunci e timpul să deschideţi propriul canal pe site-ul Zingan.TV
  • Daca aţi decis că e timpul ca întreprinderea dumneavoastră să înceapă «vânătoarea de clienţi» cu ajutorul unor materiale video eficiente şi interesante pentru spectatori — e timpul să deschideţi propriul canal pe Zingan.TV
Către autorii
materialelor video

Dacă filmaţi şi plasaţi un video pe internet mai des decât o dată pe săptămână; dacă materialele video nu sunt doar pe placul mamei şi a bunicii – noi suntem gata să colaborăm cu Dvs.! Dorim să vă promovăm, să vă ajutăm să câştigaţi bani, să adune canalul dvs. cât mai  mulţi vizitatori. E timpul să discutăm!

Doar completati formularul
Către
întreprinderi

ZinganTV este o modalitate bună de a atrage noi clienţi din rândul clienţilor noştri. Noi nu ne ocupăm doar de promovarea materialelor video, dar le şi putem crea după preferinţele Dvs. Unica condiţie e să fiţi de acord cu filozofia noastră: „Dacă nu comunici cu clienţii în mod regulat, ei uită de tine”.

Dacă deschideţi un canal, atunci fiţi gata să-l actualizaţi în mod regulat. Noi suntem gata să ne ocupăm de acest lucru. Sunteţi gata să discutăm?

Atunci, completati formularul
Trimiteţi o cerere pentru a deschide un canal
Un manager Zingan.TV vă va contacta timp de 24 de ore de la momentul când aţi expediat cererea dar, ca regulă, poate şi mai rapid veţi fi contactat!